21 oktober 2008

Vissa saker kommer ALLTID tillbaka! Som Spock...

En del saker är för bra för att förpassas i glömskan. De återkommer lika säker som amen. En sådan företeelse är "Star Trek". Originalserien från 60/70-talet, som återuppstod på 80-talet, med diverse spin-off:er: "Star Trek - The Next generation", "Star Trek - Deep Space Nine", "Star Trek - Voayger" och "Star Trek - Énterprice"

...och nu är det dags igen. En ny Star Trek-film är i vardande och Spock är naturligtvis med. Zachary Quinto, känd från "Hero", ska nu spetsa öronen och ta oss dit vi aldrig varit förut. Jag hoppas innerligt att det inte innebär dödsgreppet på filmen. Med tanke på de filmkalkonversioner av Star Trek som vi har lidit oss igenom tidigare så kan man inte vara nog försiktig i sina förväntningar! *håller tummarna stenhårt*
The ol´guy, Leonard Nimoy: He´s the real thing, vi får se hur Quinto klarar detta. Stora spår att gå i...eller öron att fylla...eller...what ever!
Ps. Min mamma och jag älskade originalserien. Vi missade inte ett avsnitt. Mamsen var lite betuttad i Captain Kirk, William Shatner. Det var INTE jag, min favvis var och är Spock. Ds.
Ps2. Hemsidan för nya filmen. Ds

Inga kommentarer: