26 juli 2012

Snart börjar OS!! (och en del buar)

 
På fredag invigs OS i London.  Ser fram emot OS. Det ska bli så kul. Älskar sport. En favoritbloggare, Ebba, ska kommentera invigningen. Mycket bra val. Hon kommer göra ett kanonjobb, som vanligt.

...och som ett brev på posten kommer alla kommentarer från de som tycker att de åsidosätts när sporten tar över mycket av TV-tiden. Ja, det gör den och så blir det speciellt vid stora evenemang som OS och olika VM.

Ni som inte älskar sport kan se det som en happening och få lära er någonting nytt om sporter som skeet, landbandy eller gång. Inte det? Nej, nu ska jag vara snäll. Ni som inte älskar sport kan se det som ett tillfälle att slippa titta på TV och göra det som ni inte hinner med i vanliga fall. En tvfri period helt enkelt. Och du, din favvis tvserie kommer tillbaka efter OS, jag lovar. Vi sportnördar har också favvis tvserier...

Os började bra för svenska fotbollsdamerna. Seger över Sydafrika med 4-1. Jä! Go girls.

Ps. Skeet är en variant av lerduveskytte, landbandy. som egentligen heter hockey är en innebandyvariant som spelas på gräs med anor från det brittiska imperiet och gång (race walking)....ja, man går, fast på ett speciellt sätt. man ska alltid ha en fot i marken.

Landbandy /Hockey Källa
Gång /Race walking Källa
Skeet Källa

Inga kommentarer: