22 februari 2009

Thailandsresan – del 4

Ännu en dag på beachen, what else?? På kvällen åt vi kungsräkor, som värden kokat själv. Gott!! Det blev en sen kväll…

Nästa dag? Beachen så klart! Vi blev hembjudna till ett svensk par som satt husvakt en månad. Det blev en mycket trevlig eftermiddag och kväll. Tack, E & L!

Nästa dag, efter beachen, så tog vi en tuc-tuc till Silk Village. Det är både ett museum och en butik för Thaisiden. En mycket trevlig och kunnig guide visade oss runt och berättade om silket. Butikens olika sidentyger skapade ett stort habegär hos oss damer. Fantastiskt vackert! Vi handlade lite. Plånboken tålde inga storköp, det var rätt så dyrt.
Sista kvällen åt vi på en restaurang nere vid fiskepiren. En underbar kväll med god mat, som avslutades med en promenad på nattmarknaden.

Så var det sista dagen. Vi tog oss ett par timmar på beachen. När vi skulle lämna stranden så fick vi en gåva av ”papa”, ägaren och många kramar av alla som arbetade där. Vi kommer att sakna deras leenden.
Det är som alla säger, thailändarna är generösa och fantastiska människor. Det är en av de bästa minnena från Thailand för mig.
Sist vill jag tacka G & A som bjöd ner oss till Hua Hin! Tack för er gästfrihet. Vi ses när ni kommer hem till Sverige igen.

Inga kommentarer: