5 april 2009

Rensa fysiskt=rensa själen

Mår bättre så nu har jag tagit tag i Operation Utrensning! Var icke rädda, det är ingen Ipred inblandad. Vi har nämligen ett rum som vi, i dagsläget, använder som skräprum/lager och borde få uppleva ett bättre öde.
Sagt och gjort, igår så började jag i ena hörnan, med utgångspunkten att vara hård i gallringen, och till mitt försvar så tycker jag att jag har hållit mitt löfte. Har skaffat lådor, en för varje familjemedlem, där minnessaker ska hamna. Många saker var det och en del ska sparas (och stoppas in i de skåp som ska inhandlas), en del stoppas i "minneslådorna", men mycket hamnade i sopsäckar.
Tog en städpaus och åkte till återvinningsstationen med skräpet...och vad hände där? Träffade en barndomsvän med sin familj! Jättekul! Han sa "Nu är vi så gamla så vi träffas på sopstationen." Haha...ja, kanske det. Så länge men inte åker med i soporna så...
Det här med "minneslådorna" är dubbelt. När man går igenom alla saker så blir man lätt sittande. "Tänk då....", "men tänk då..". You get the picture? Men det är ju roligt också, det inte bara stjäl tid. Nog med detta, back to work!

Inga kommentarer: