10 oktober 2010

Det går att klämma in en hel del på en lördag

Dottern är hemma över helgen och det är jättemysigt. Pojkarna står på Hem & Villamässan i Älvsjö , för sitt företag, torsdag till söndag, så dottern och undertecknad slog två flugor i en smäll och åkte dit. Hon fick träffa dem mera och vi fick lite heminredning och annat matnyttigt till livs.

Till att börja med: SÅ mycket folk och SÅ många bilar. Nästa år ställer vi bilen på en infartsparkering och åker pendeln till Älvsjö. Vi fick en lång skön promenad från bilen till entre´en. ;-)

Betyg: mindre och inte fullt så givande som förra året, men fortfarande sevärd. Återvinning och miljö var ordet för dagen och det kändes mycket bra. Sedan hade julen smugit sig in lite här och där, men det gjorde ju inte oss två julälskare någonting.

I hem & villadelen så var det pooler av alla de sorter, kök och badrum som gällde. En del mycket läckra badkar fick habegäret att vakna. Vi ska ju bygga om badrummet så varför inte ett ångbad...med dusch....med ångbastu....med jetstrålar...med fotmassage.....You get the picture? Den var sonens favorit.

Övriga favoriter:
Former.nu gör fantastiska saker i betong. Vi fastade mest för en ljusstake i form av julbock och ett ljusstake att hänga på väggen.

Motiv Stockholm hade, som namnet berättar, motiv från Stockholm. Allt i svartvitt och mycket bra fotograferat, knivskarpa bilder. Allt snyggt inramat.

Men vinnaren är absolut Kransens Art & Design. Helt fantastiska kristallyktor med veke av glasfiber (outslitligt). Underbar kombo av miljötänk och skönhet.

Dagen avslutades med att vi firade en av barnens kusins 18årsdag. Mycket trevligt, god mat och sällskap. Fin avslutning på dagen.

Yesterday was filled with good things.
My daugther and I went to the Stockholm Faire to watch interiordesign of all kind. A LOT of people did the same. Our favorites were Former.nu (concrete design), Motiv Stockholm (wonderful pics of Stockholm, b/w) and, our #1, Kransens Art & Design. Marvelous cristallamps/-lanterns with a wick made of glass fibre.
The day ended with a very nice birthdayparty. A cousin turned 18.

Inga kommentarer: