8 augusti 2012

Only in the radio

Så har en och en halv vecka gått sedan jag började mitt nya jobb. Läget? Det är BRA. Bra arbetsuppgifter, bra stämning, bra arbetskamrater, bra utvecklingsmöjligheter. Det känns även bra att veckopendla, än så länge. Blir nog ännu bättre när vintern klär in oss i mörker, kyla och snö. Då räcker 15 minuter till jobbet. Sedan kommer ju mannen upp ibland :-)

Just nu sitter jag och lyssnar på Radiosporten. Sverige har precis vunnit över Europamästarna Danmark i kvartsfinalen i handboll i London OS. Hade jag varit hemma-hemma hade jag häckat framför tv:n. Här i Östhammar lyssnar jag på Radiosporten och kan stå och stryka samtidigt....eller blogga. Som en extra bonus får jag lyssna på Mr Handboll Magnus Wislander. Only in the radio, folks.Precis så är det, jag har ingen TV här. Det är ingen ko på isen att skaffa en. Det känns bra med radion. Så mycket att lyssna på. Återfunnit den.

Mannen har fixat ett mobilt bredband, så första veckans cyberfrånvaro är ett minne blott. Jag har saknat att läsa mina favoritbloggar och annat bra-att-ha...men nu är de tillbaka. Och jag kan läsa böcker. Det har legat i träda, men nu är vanan att läsa innan jag släcker för kvällen kommit tillbaka. Så härligt. Just nu har jag lånat Hjulström av dottern "Finns inte på kartan". Låter konstigt kanske, men det är en trevlig bok. I morgon ska jag kursa. Det känns bra. Efter det kan jag göra ett ännu bättre arbete. :-)


1 kommentar:

Lina sa...

Ett rikare liv utan tv måhända? (Man kan ju se de flesta av sina favoritprogram på datorn om abstinensen skulle bli för stor...:))