15 juli 2013

Så blev det måndag

...och vädret har inte riktigt bestämt sig. Vid frukosten var det inte speciellt varmt. Strumporna åkte på vid frukosten. Vid lunch var det hur fint som helst, men nu framåt middagen är det molnigt. men varmt. Hej och hå, är väl en bra väderbeskrivning.

Ja, jag vill ha fint väder på semestern. Jag är ju ingen soldyrkare eftersom det är ett big no-no. Men att sitta i skuggan under parasollen och riktigt gotta sig i en gruvlig deckare, det är livet på en pinne. Sedan kan det ju regna på natten....när en annan ligger och sussar gott. Om man nu får önska?

Lite blandade blommor piffar upp på verandan
 I dag har jag tvättat (jepp, dylika sysslor utföres även i semestertider). Det torkar så härligt i vinden (bättre än alla torktumlare i världen)och solen. Finns det någonting mysigare än att bädda med vindtorkade lakan som doftar himmel? 

Snart kommer mannen ut till ön. Han har stötvis semester. Som egenföretagare blir det (o-)gärna så. I morgon ska han bort över dagen, men på onsdag får jag honom alldeles för mig en själv en HEL dag. Sedan jobbar han på torsdag igen.... Men, men, sedan ska det nog vara lugnt för ett tag framöver. 

Nej, nu tänker jag värma upp ugnen och baka någonting. Får se vad det blir...

En sen ros blommar vid husväggen

Inga kommentarer: