23 april 2014

Underbart och träningsvärk

Vi har firat påsken på ön. Det är faktiskt första gången sedan i höstas vi är där. Isen har ju varken burit eller brustit, så vi har snällt fått stanna på land...

Men nu lånade vi sonens båt (vår egen motor har egna åsikter om hur den ska fungera) och tog oss ut. Vitsippor och spridda skurar av gullvivor hälsade oss. 

Under de dagar vi var där så blev det grönare och grönare. Bland annat så kunde man nästan stå bredvid och se häggen få allt större blad. Tyvärr kommer vi nog missa blomningen då vi inte kommer ut förrän första maj.

Huset var sig likt och vi började helgen med varm soppa, eld i kaminen och mys. Sedan kom krattorna fram och brukades flitigt under helgen. Fint blev det! Men oanvända muskler gjorde sig påminda.Aj aj. Men det är priset för en fin gräsmatta. 

Vi åt gott och mysde. Grillen kom fram för första gången, då är det ju nästan sommar eller?

Helgen avslutades hemma hos dottern och svärsonen. Vi firade dotterns födelsedag. De bor så fint. Vi tog till och med en mysig promenad i solskenet utmed den närliggande golvbanan, vid Edsviken. Vackert.

En sak var dock INTE bra. Kameran ville inte vara med. Trots att jag laddade batteriet så ville den inte. Aj aj nr 2. Vi får se vad felet består av. Jag kanske får lämna i den för genomgång... Så några nytagna bilder blir det inte. Får gräva i arkiven istället.

Snart är de här, Adam och Eva (här Adam)


Inga kommentarer: