1 mars 2015

Veckans uppsamlingsheat: snoriga skidåkare och livet

Veckan som varit har ju präglats av FIS VM i skidor i Falun. 
Förra veckan låg jag ju nedbäddad, så då kunde jag följa VM på tv´n. Men nu är det arbetsvecka så det är kvällarnas sammandrag som gällt. Sedan har man ju fått nulägesrapporter från de som kollat via sina mobiler förstås...

GULD! Bild:Nils Petter Nilsson
Kalla har ju varit Sveriges drottning (ursäkta Silvia) den här veckorna. Hatten av nr 1.
...men Norges skidåkande tjejer är otroliga. Vilket go! Hatten av nr 2.
Johan Olsson har gjort en "Gunde" och lämnat familjen i två månader för att träna, och det gav ju resultat! Hatten av nr 3. Och hatten av till hans hustru !
Hatten av nr 5 för Vinterstudion och speciellt André Pops (as usual).

Bild: svt.se

Nortug? Nja, lite svårt för honom. Men nu har han varit ovanligt nertonad och det hedrar honom. (Tänker inte dra upp varför...)

Resten av livet, det som inte berör snoriga skidåkare?
På arbetet är ju rörigt, som det kan bli vid omorganisationer. Men det är bara att försöka stå stadigt och göra sitt jobb, som vanligt, när vindarna blåser. Brukar lugna ner sig med tiden...

Planering av min födelsedag. Jag har gjort klart inbjudningskorten och skickar dem idag. Ska bli SÅ kul med fest!

Sedan påminns man om att livet är skört och jag varje dag skall tacka för allt som är underbart. För det finns hur mycket som helst som är underbart. Både stort och smått. Nedanstående bild får representera allt det underbara, en Adam, en vild orkidé som växer på vårt lantställe. Snart är våren här och vi får glädja oss åt dem igen. 

Foto taget förra våren, av undertecknad.

Inga kommentarer: