2 juni 2013

Lååångt mellan varven och en bloggfråga

Nu är det låååångt mellan inläggen i bloggen. 

Tiden är fylld av arbete och pendling, känns det som. Inte mycket att skriva om och i det första fallet får jag inte skriva om mitt arbete. 

Bilåkande skulle jag kunna skriva om. Att se, utanför bilfönstret, våren komma med en rasande fart, jagad av sommaren. Varje gång jag pendlar har det hänt något nytt i naturen och just nu är det så vackert att man ryser. Om man säger så: en klar uppgradering från vinterns svartsvartsvart utanför bilfönstren....

Dessemellan så är jag mycket trött. Jag delar det med många av mina kollegor. Undrar om den långa vintern satt spår? Nja, det är väl bara att vila, göra saker som är kul och njuta av det vackra (för det gör jag verkligen).

På helgerna åker vi ut till ön. Försöker ha det bra, men framför allt är det diverse pyssel med än det ena än det andra. Så är det när man har hus. Det andra huset, vårt stationära, ska vi inte tala om. Det får INTE den loving tender care som det borde. Vi är borta alldeles för mycket och nu börjar frågan om att flytta nafsa oss i  hällarna. Det är helt ok. Nu har jag kommit dithän att det är ok att flytta. Det är alldeles för stort för två personer, alldeles för mycket att ta hand om, speciellt i den livssituationen vi är i just nu. En mycket mindre hus skulle kännas så mycket bättre. Det känns faktiskt till och med spännande. 

Så till någonting helt annat:
Jag gillar att surfa runt och upptäcka nya bloggar, nya siter. Oftast så hittar jag dem genom andra bloggar, men det har tunnats ut väsentligt. Fler och fler bloggare, oftast de populära, har tagit bort sin bloggroll/länkar till andra bloggar. Varför undrar då undertecknad i sitt stilla sinne? Har de blivit så stora att de är self nock eller är de nu företagare som bara gör betald reklam? Eller vill de inte stöta sig med andra bloggar "varför hon när inte jag"-varianten? Lite futtigt är det. De kan väl bjuda på det, de flesta bloggar är inte affärsdrivande utan skrivs bara för nöjes skull. 

Jag avslutar med min nuvarande frukostutsikt, är på ön över helgen. Man kan inte ha det bättre :-)


Inga kommentarer: