25 januari 2017

”Land of the Free”? Inte nu längre

Så har diktatorn visat ytterligare sidor hos sig. Nu ska den fria aborten i USA inskränkas. Många har påpekat att det bara är män på bilden där Trump skriver under dokumentet. Precis så kommer det se ut i USA fyra år framåt och ser ut över hela världen. Män skriver lagar som inskränker kvinnors liv, i stort och smått.  

Källa AB
Såg på nyheterna i går kväll att det blev köer till de flesta kvinnokliniker i USA den dag det var fastställt att Trump vunnit valet. Varför köer? Många kvinnor förstod att det skulle bli inskränkningar. Många ville sätta in spiral eller ha preventivmedel för fyra år framåt (!). Det är otroligt att det händer. Hur snabbt det vänder från framtidstro till hukande.

Trump har även sagt ja till att dra den omstridda oljeledningen genom, förr, fredad mark för urinnevånarna. Han visar klart att miljön inte ligger på hans agenda.

Faksimil AB


Miljömyndigheterna har, tillsammans med andra federala institutioner, fått munkavle. Frysta anslag, ingen kontakt med media o.s.v. Munkavleinslaget avslöjar Diktatorn

”Land of the Free”? Inte nu längre….

Inga kommentarer: