13 maj 2012

Fest

...kan man ställa till med av olika orsaker. En är att man fyller år och i går var det min tur. Ett antal år fyller jag, vi går inte in på det. 

Familjen var på plats. Egentligen skulle vi åkt ut till ön men vädergudarna hade en dålig dag, så vi stannade hemma.

Barnen fixade middag, grillad entrecote med grönt och en god wiskeysås. Mums! Lägg till ett gott italiensk vin så kan det inte bli bättre.  Allt avslutades med en moussetårta med jordgubbar och en kopp gott kaffe.

Fixmamma som jag är, är det inte dumt att bli uppvaktad med att någon annan tar hand om dukning och matlagning.  Det är en bra present. Underbara barnen tog hand om allt detta.

Presenter? Av svärmor fick jag Eucerins Sun Protection 50+ för ansiktet. En mycket bra present, jag måste ju vara mycket varsam med solen. Mannen  uppvaktade med biokväll (film väljs av undertecknad). Ser fram emot det. 

Av barnen och dotterns pojkvän fick jag biljett till "Tre Musketörerna" på Stockholms Stadsteater. Underbart! Ser verkligen fram emot det. 

Vi avslutade kvällen i tvsoffan med matchen mellan Tre Kronor och Italien. En bra avslutning på dagen....det blev ju svensk vinst ;-)

Tack mina kära för en bra dag. 

Inga kommentarer: