27 januari 2014

027. Är du noga med vad för slags bilder och information du delar med dig av (och inte) på sociala medier?Veckans tema: sociala medier

Är du noga med vad för slags bilder och information du delar med dig av (och inte) på sociala medier? 

Ja, jag är väldigt noga. I alla lägen.

Jag frågar alltid om människor vill vara med på bild. Det gäller även vanlig fotografering där syftet inte är att publicera på sociala medier. Det är sällan jag publicerar bilder på familj och vänner, så det är inget problem. Alla måste få ta ställning först, oavsett det gäller bilder eller text.
 
Platser kan finnas med, men utan att man känner oss så blir det bara foton på…just platser. 


Kort sagt, jag är restriktiv. Jag vill inte att saker och ting ska komma tillbaka och bita mig, eller andra, i hälarna. Det GÅR att skriva personligt utan att hänga ut människor.


Läs mer om Bloggutmaning365.

2 kommentarer:

Emely Tuväng Korabik sa...

Svar: Jag måste vara ärlig jag vet inte vad restriktiv betyder!! Jo men om någon kopierat mina bilder (som jag sätter text på) så känner jag som så att om jag ser dem någonstans så är det ju att anmäla och ta tag i, om jag aldrig kommer se dem någon annanstans så är det ju inget att göra åt och ingen blir skadad av det? Jag vill visa vänner och släktingar och även bloggvänner mina barn, hur de växer, vad de lär sig osv. men jag skulle ju aldrig lägga ut t.ex nakenbilder på dem.

Liie sa...

Grymt bra gjort av dig att kunna hålla det så strikt!