26 juli 2015

Så var semestern över...

..och i morgon så är det jobbdax igen.

Hur har det varit? Som för de flesta, regnigt och inte speciellt varmt. Till sommarens försvar kan sägas att det har varit några underbara dagar som flikats in bland de våta. Vi började ju med otroligt varma dagar i Oskarshamn (VM tittande och hejande) och avslutade igår med en bryggfrukost i solskenet tillsammans med dottern och svärsonen. Otroligt mysigt. Att dagen sedan slutade i hällande regn är symtomatiskt för den här sommaren....Det var VARMT i Oskarshamn....
I stället för solbadande har det varit källar- och bodrensning inklusive städ och målande av dito, på ön. Tråkigt? Kanske inte det mest hej-hopp-vad-kul-jobbet, men tillfredsställelsen när det är klart är guld. Det var ett jobb som legat och gnagt ett tag, vi har väl alla ett sånt i garderoben.
Nåväl, vi hittade några guldkorn: gammal symaskin (ska säljas), lyktor (ska fixas och hängas upp), diverse annat ( som bara ska vara till lyst).


Lyktor som behöver lite omvårdnad innan de ska hängas upp

Någon som vill ha en gammal symaskin?

Våffeljärn, klubba och plättjärn, samt lite dekoration i krukan. Allt hittat när vi röjde...
Det blev en tur till vår småstad Norrtälje. Jag passade på att titta på "Konst i ån", en årlig återkommande kulturell begivenhet. Konstnärer bjuds in för att skapa konstverk som ska stå i Norrtäljeån under en tid.
Ett glas på bryggan har det varit vid två(!) tillfällen. man får glädjas åt det lilla....
Det bästa är dock att få vara med familjen. Eftersom jag veckopendlar så är det guld att få ha tiden med dem i veckorna också. 


Utsikten tröttnar jag aldrig på
Men nu är det oxveckor igen.....

Inga kommentarer: