17 juni 2012

Regndroppar i brudkronan...

...innebär lycka, sägs det, och det innebär stor lycka för gårdagens brudpar Sofia och Oscar. Det blev ett regntungt men mycket fint bröllop.

Jag tycker om när det personliga får ta plats i högtider och så var det på detta bröllop. I allt från vigseln till talen, i festen och att alla fick tända och sända i väg kinesiska lyktor. Vi fick också prata in en filmad  hälsning till brudparet .

Vår familj har känt Oscar sedan han var en tanke i sina föräldrars hjärta, så det är en ynnest att få följa honom under hans bröllopsdag. Det var också härligt att få träffa alla som man, tyvärr, träffar allt för sällan. Som brudgummen själv uttryckte det: det är underbart att samla alla man tycker om på en sån här dag.

Tack Sofia och Oscar för att vi fick dela er stora dag. Vi önskar er ett underbart liv tillsammans.

Ringväxling
Färgtemat var lila, vilket återspeglades i brudbuketten....

...och den fina dukningen.


Dags för bröllopstårta


Första dansen....

...sedan följde vi andra efter.

Åter igen: Tack för en fin dag!

2 kommentarer:

Skridskoänkans glada dagar sa...

Oj vilket tjusigt bröllop! Jag har aldrig varit på ett så storstilat bröllop någon gång. Så fint du skriver om Osacar och hans familj.

Nu får det ändå ta och sluta regna!

Hej så länge!

Anonym sa...

Vilket fint inlägg, Eva. Det var en glädjens dag och det är så roligt att höra att ni njöt av den också :) Hoppas att vi syns snart igen! Tusen tack för de fina presenterna, de har blivit invigda ikväll då vi åt vår första hemlagade middag som man och hustru. :D

(Tackkort kommer :) )

Kramar från Oscar & Sofia