17 november 2012

Kärlek & pyssel

Ibland vill jag kunna lägga mina armar runt någon och heala henne/honom utifrån och in. Inga dröjsmål, terapitimmar, krishantering, bara en stor stor kärlek ska räcka. Nu har jag inte den förmågan, utan jag får göra vad jag kan med hjälp av min kärlek. Jag tror att det räcker en bit på vägen....

Näst-nästa helg är det första advent. Det märks att julen kryper på så sakta. Lite juldekorationer ute på stan, julpyssel och -bilder i bloggarna. Själv ska jag fortsätta gå igenom julsakerna här hemma-hemma. Alltid lika kul. En del ska jag ta med mig till Östhammar för att skapa lite stämning.

Craft and Creativity har pimpat om gamla julkulor (eller pumlor som man säger norröver). En ide om man tröttnat på den gamla utstyrseln.

Läs mer här

Sedan har Sweet Paul kommit ut med sitt nya Magazine. Som vanligt är det underbar kreativ läsning. Mycket tips inför julen. Jag gillade dessa enkla julstrumpor....och vad kan man inte göra av glittriga sugrör? En uppdatering från halmslöjden.


Nej, nu ska jag ta påtår. Sedan ska jag börja röja :-)1 kommentar:

Helena, Craft and Creativity sa...

Vad roligt att du ville dela mitt tips med dina läsare! :) Fina idéer från Sweet Paul, har inte hunnit läsa den än. Ha en fin helg!